DEELNEMENDE MAKELAARS 

Deze NVM makelaars helpen u graag verder!

Vrieling Makelaars

0186 - 602 502

info@vrielingmakelaars.nl

In de Hoeksche Waard zijn wij het oudste makelaarskantoor en in die regio zijn er weinig woningen waar wij niet al op de één of andere manier bij betrokken zijn geweest. Daarnaast zijn wij veel te vinden in Rotterdam, voornamelijk in- en rond het centrum.

Kolf Makelaardij

0186 - 577 090

info@kolf.nl

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Kennis van zaken en een gedegen advies zijn daarbij vanzelfsprekend. Wij "ontzorgen"! Dan kunt u uw tijd aan andere zaken besteden.

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

0186 - 619 300

hoekschewaard@ooms.com

Ooms Veldhoen & Romeijn is één van de tien vestigingen binnen de Ooms-organisatie. Na 90 jaar ervaring, want we zijn sinds 1927 al actief, mogen we wel zeggen dat we weten waar we het over hebben. Ooms weet wat er leeft.

Makelaardij Groote Waard

0186 - 666 911

info@grootewaard.nl

Makelaardij Groote Waard wil zich onderscheiden door: Persoonlijke begeleiding. De juiste aandacht voor uw object. Optimale regionale kennis en ervaring. Helder communicerend en optimale inzet.

MarQuis Makelaars & Taxateurs

078 - 673 7244

marquis@marquis.nl

Modern makelaarskantoor, gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur, taxaties en nieuwbouw van woningen in de Hoeksche Waard. Professionele aanpak met persoonlijke aandacht.

Makelaars- & Taxatiekantoor VMK

0186 - 655 500

info@ikganaarvmk.nl

VMK wil kopers en verkopers optimaal begeleiden langs het hele, vaak ingewikkelde, koop- en verkooptraject. Daarnaast bieden we een unieke taxatieservice: alle taxaties kunnen binnen 24 uur worden uitgevoerd.

Spiering Makelaardij

0186 - 621 299

info@spieringmakelaardij.nl

Spiering Makelaardij, opgericht door geboren- en getogen Hoeksche Waarder Jacco Spiering, is al jaren een begrip in de regio. Wij zijn een allround makelaarskantoor met full-service dienstverlening...

Wilmer & Van Twist Makelaardij

0186 - 201 000

info@wilmerenvantwist.nl

Wilmer en Margreth zijn al maar dan 20 jaar actief in de Hoeksche Waard. Allebei wonen ze al zo goed als hun hele leven in de Hoeksche Waard en willen er nooit meer weg. Wilmer & Van Twist Makelaardij helpt u graag met verkoop, aankoop en een taxatie van uw woning. Eerlijk is eerlijk, wonen in de Hoeksche Waard is gewoon heel fijn.