TOT UW DIENST

Wilmer & Van Twist Makelaardij

Wilmer & Van Twist Makelaardij

De persoonlijke makelaar van de Hoeksche Waard!

0186 - 201 000


Uw huis verkopen? Of heeft u uw oog op een mooi huis laten vallen? Leuk! Wilmer & Van Twist Makelaardij kan u helpen bij het verkopen, aankopen en het taxeren van een woning.

Een eerlijk advies, professioneel en realistisch, dat is wat u van Wilmer & Van Twist Makelaardij kunt verwachten. Of u nu uw woning wilt verkopen of een prachtige woning wilt aankopen. Bij de verkoop van uw woning weet u bij Wilmer & Van Twist Makelaardij precies wat er te gebeuren staat.

Bij de verkoop van uw woning krijgt u middels een helder plan van aanpak, de nieuwste verkooptools en duidelijke afspraken gelijk een idee wat Wilmer & Van Twist Makelaardij voor u kan betekenen. Geen verrassingen achteraf.

Wanneer u een nieuwe woning heeft gezien is het verstandig om goed geïnformeerd te worden en beslagen ten ijs te komen. Een aankoopmakelaar neemt dit grotendeels voor u uit handen. Zo kijkt hij naar de algehele staat van de woning, de juridische aspecten en beoordeelt hij de waarde van de woning. Tevens denkt hij mee in mogelijkheden. Daarnaast kan hij scherp voor u onderhandelen en begeleidt hij het gehele aankooptraject tot en met de notaris voor u.

Ook voor een goede en zorgvuldige (gevalideerde) taxatie kunt u Wilmer & Van Twist Makelaardij inschakelen. Wij zorgen er voor dat het taxatierapport wordt geaccepteerd bij de geldverstrekker.

Wilmer & Margreth zijn enthousiaste en ambitieuze makelaars. Ze zijn flexibel, zorgvuldig en deskundig en helpen u vooral met heel veel plezier.

Benieuwd naar Wilmer & Van Twist Makelaardij? Neem contact op zodat wij onze dienstverlening aan u kunnen toelichten in een vrijblijvend adviesgesprek.

Klantenervaringen
Bekijk hier hoe onze relaties onze werkzaamheden waarderen

Wilmer Edens

NVM Makelaar (directeur)
Register Makelaar Taxateur (RMT)

06-25221866

wilmer@wilmerenvantwist.nl

Margreth van Twist

NVM Makelaar (directeur)
Register Makelaar Taxateur (RMT)

06-18932700

margreth@wilmerenvantwist.nl

Lizzie Alewijn

Commercieel Binnendienst Medewerker

0186-201000

lizzie@wilmerenvantwist.nl

Sophie Ronner

Commercieel Binnendienst Medewerker

0186-201000

sophie@wilmerenvantwist.nl

Contact
 

Bezoek- en postadres

Wilmer & Van Twist Makelaardij
Edisonstraat 100
3281 NC Numansdorp

Contactgegevens

0186 - 201 000
info@wilmerenvantwist.nl
www.wilmerenvantwist.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 — 17:00
Za Op afspraak
Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

[ { "address": "Edisonstraat 100", "zipCode": "3281 NC", "city": "Numansdorp" } ]