Ambachtsheerenlaan 5
Numansdorp

Omschrijving

Groot landgoed kavel 4

Landgoederen “de Ambachtsheeren”.

In de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, nabij het centrum van Numansdorp, bieden wij te koop aan een twaalftal landgoederen. Dit biedt een unieke kans om in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant.

De Hoeksche Waard is één van de 20 nationale landschappen in Nederland.
Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.

De landgoederen zijn gelegen aan de Torensteepoldersekade. Dit is een met bomen omzoomde laan met aan beide zijden een brede watergang, waarbij een dam of brug toegang geeft tot de landgoederen.

De landgoederen zijn minimaal 5 hectare groot, met een huiskavel van tenminste 5000 m². Op deze huiskavel kan een woonhuis van allure worden gebouwd, eventueel in 3 wooneenheden, met een totale oppervlakte van 1000 m².

Het plan maakt deel uit van het masterplan Numansdorp-Zuid. De landgoederen voldoen aan de natuurschoonwet (NSW), wat de nodige fiscale voordelen biedt.

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5,3ha

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging

Locatie

[ { "address": "Ambachtsheerenlaan 5", "zipCode": "3281 MZ", "city": "Numansdorp", "lat": 51.7250341, "lng": 4.4612841, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN, Oud-Beijerland
0186 - 619 300
hoekschewaard@ooms.com