Landgoed Torenstee ong
Numansdorp

Omschrijving

Aan de rand van de Hoeksche Waard nabij de haven van Numansdorp, treft u een schilderachtig tafereel, bestaande uit kreekjes, dijken en uitgestrekte polders.

In dit prachtige landschap treft u aan "Landgoed De Torenstee", een landgoed van ca. 5 ha (ca. 50.980 m²) wat grotendeels mandelig is. Dit betekend dat er 3 landgoed eigenaren zijn die elk een huiskavel in eigendom hebben voor de bouw van een woning, waarvan 2 met een voetprint van 300 m² en de middelste met een voetprint van 330 m². De huiskavels zijn privé, en worden omringd door een privétuin. De oprit is gezamenlijk en geeft toegang tot de huiskavels.

Het landgoed is gelegen aan de Torensteepoldersekade, in de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, nabij het centrum van Numansdorp. De Torensteepoldersekade is een met bomen omzoomde laan met aan beide zijden een brede watergang, waarbij een dam toegang zal geven tot het landgoed.

Het geheel biedt een unieke kans om midden in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant. In Numansdorp zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een jachthaven en een 27-holes golfbaan.

De Hoeksche Waard is één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.

De prijzen van deze delen zijn:

Kavel 1: € 440.000,- v.o.n.
Kavel 2: € 460.000,- v.o.n. (OPTIE)
Kavel 3: € 440.000,- v.o.n. (VERKOCHT)

De architectuur, indeling en verdere afwerking van het landgoed met de bijbehorende woningen zal in gezamenlijk overleg met de opdrachtgevers geschieden.

Het plan maakt deel uit van het masterplan Numansdorp-Zuid. De landgoederen voldoen aan de natuurschoonwet (NSW), wat de nodige fiscale voordelen biedt. De NSW heeft tot doel de instandhouding van landgoederen en de bewaring van natuurschoon. Ook de aanleg van nieuwe landgoederen, zoals "Landgoed De Torenstee", valt onder deze wet. Op grond van de huidige regelgeving geeft rangschikking onder de NSW fiscale voordelen op de volgende heffingen:

– Onroerendezaakbelasting.
– Inkomstenbelasting.
– Vennootschapsbelasting.
– Overdrachtsbelasting.
– Successierecht en schenkingsrecht.

De makelaar kan u hier alles over vertellen. Laat u op ons kantoor verder informeren over de mogelijkheden en fiscale voordelen.

Zie ook de internetsite: landgoedhoeksewaard.nl voor diverse impressies.

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 440.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5,1ha

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

Locatie

[ { "address": "Landgoed Torenstee 0", "zipCode": "3281 KT", "city": "Numansdorp", "lat": 51.7250564, "lng": 4.4653373, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Veldhoen & Romeijn Makelaardij

Vlietkade 1
3262 JN, Oud-Beijerland
0186 - 619 300
oudbeijerland@veldhoen-romeijn.nl

Woningen uit de buurt

Ambachtsheerenlaan Bouwkavels ong
Numansdorp
€ 390.000 v.o.n.
Verkocht
Groeneweg 17 a
Numansdorp
€ 395.000 v.o.n.
Verkocht
Weth. Van der Veldenweg 9
Numansdorp
€ 475.000 k.k.