Schuringsedijk 136 a
Numansdorp

Omschrijving

Aan de mooie lommerrijke Schuringsedijk bieden wij te koop aan een royale bouwkavel van 1810 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis, en een achterliggend perceel bos/tuin van 2980 m².

Het bestemmingsplan en details voor de kavel zijn als volgt:

Op deze kavel, gelegen op het zuiden, mag uw droomhuis gebouwd worden, geheel naar uw eigen wens, uiteraard binnen de ruime kaders van het bestemmingsplan.

Het geheel biedt een unieke kans om midden in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant. In Numansdorp zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een jachthaven en een 27-holes golfbaan.

De Hoeksche Waard is één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.

Bouwregels:
a. Per bestemmingsvlak mag ten hoogste één vrijstaande woning worden gebouwd;
b. De afstand van een hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrens dient tenminste 1 m te bedragen, tenzij de bestaande situatie reeds kleiner is, dan geldt deze kleinere afstand als minimale afstand;
c. De inhoud van een hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan 750 m³, een vergunningsvrije uitbouw behoort tot de mogelijkheden.
d. De goothoogte van hoofdgebouwen mag niet meer bedragen dan 5 m, tenzij ter plaatse met de aanduiding 'maximale goothoogte' een afwijkende bouwhoogte is aangegeven;
e. De bouwhoogte van hoofdgebouwen mag niet meer bedragen dan 8 m, tenzij ter plaatse met de aanduiding 'maximale bouwhoogte' een afwijkende bouwhoogte is aangegeven;
f. Per woonperceel zijn tot een gezamenlijke oppervlakte van 50 m² bijgebouwen toegestaan mits: (1) 40% van het perceel onbebouwd blijft bij vrijstaande hoofdgebouwen (2) de goothoogte van bijgebouwen niet meer bedraagt dan 3 m (3) de bouwhoogte van bijgebouwen niet meer bedraagt dan 6 m;
g. In afwijking van het bepaalde in lid 4.2.1. onder f mag indien het woonperceel groter is dan 400 m² tot 15% van de grotere oppervlakte extra aan bijgebouwen worden gebouwd tot een maximum van 100 m².

Het uitgebreide bestemmingsplan, verdere informatie en voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een bodemrapport beschikbaar.

De bouwkavel is rustig gelegen aan de mooie Schuringsedijk op een gunstige afstand van het centrum van Numansdorp, waardoor u kunt genieten van de vrijheid maar toch het gemak heeft van het dorp. Er moet gasloos en levensloop bestendig gebouwd worden.

De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem eventueel uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.790m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

Locatie

[ { "address": "Schuringsedijk 136", "zipCode": "3281 KS", "city": "Numansdorp", "lat": 51.7293958, "lng": 4.4870199, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Veldhoen & Romeijn Makelaardij

Vlietkade 1
3262 JN, Oud-Beijerland
0186 - 619 300
oudbeijerland@veldhoen-romeijn.nl