Wintertaling Kavel 50 ong
Numansdorp

Omschrijving

Welke kavel kiest u?

Torensteepolder Vrije Kavels
Prijzen van € 203.980,- tot € 651.250,- v.o.n.

Het hele plangebied De Torensteepolder ligt zo mooi en is zo ruim van opzet, dat elk perceel bijzonder is. Welke kavel u het meest aanspreekt, wordt voornamelijk ingegeven door uw eigen wensen en voorkeuren. Wilt u aan de rand wonen? Dichter bij het dorp? Juist aan het water? Of ziet u de charme in van een woning die alleen via eigen dam bereikbaar is..?

U woont hier heerlijk vrij, met open uitzicht over de polder en tegelijkertijd ook vlak bij de voorzieningen in Numansdorp zelf. In deze deelgebieden wordt een ruime variatie aan bouwkavels aangeboden in verschillende prijsklassen: ruime percelen grond, geschikt voor vrijstaande woningen.

Via de interactieve kavelkaart op de projectwebsite van De Torensteepolder ziet u direct welke (eiland)kavel nog beschikbaar is!

De Torensteepolder ligt ten zuiden van Numansdorp en loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot aan het bekende Fort Buitensluis. Inderdaad: u woont op loopafstand van een oorspronkelijk 18e eeuws fort met munitie-en buskruitmagazijnen en piramidebunkers uit de Eerste Wereldoorlog. De nieuwe wijk in De Torensteepolder wordt gerealiseerd in vier verschillende deelgebieden: De Havenmeester, De Lommer, De Boogaard en De Majoor.

Het plan spreekt aan: de eerste fase (De Havenmeester en De Lommer) was snel verkocht!

Kijkt u ook eens naar de te koop zijnde 2-onder-één-kapwoningen (tien stuks) en de vrijstaande woning in dit mooie project. Keuze en mogelijkheden genoeg!

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 226.135 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
497m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Landelijk gelegen

Locatie

[ { "address": "Wintertaling Kavel 50 0", "zipCode": "3281", "city": "Numansdorp", "lat": 51.7327528, "lng": 4.4412413, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Veldhoen & Romeijn Makelaardij

Vlietkade 1
3262 JN, Oud-Beijerland
0186 - 619 300
oudbeijerland@veldhoen-romeijn.nl