Buitendijk 36
Strijensas

Omschrijving

Royaal bouwperceel van maar liefst 636m2 op een fantastische plek aan de prachtige Buitendijk in het rustige Strijensas direct aan het water gelegen.

De op het perceel aanwezige kas dient door de nieuwe eigenaar zelf verwijderd te worden en het perceel dient door de nieuwe eigenaar ook zelf bouwrijp gemaakt te worden.

De laatste foto van de presentatie is een impressie waarbij de links naastgelegen woning gekopieerd is op het te koop aangeboden perceel om een idee te geven hoe een extra woning in de bestaande bebouwing zou passen.

Het bestemmingsplan met bijhorende regels en verbeelding geven aan dat er in het bouwvlak 1 woning gebouwd mag worden met een goothoogte van maximaal 4 meter hoog. De maximale bouwhoogte of het volume van het bouwwerk zijn hierin niet aangegeven, maar die begrenzing wordt bepaald door de omvang van het bouwvlak in combinatie met de maximale goothoogte.

Het verdient altijd de aanbeveling uw mooie plannen te laten begeleiden door een architect met verstand van zaken en deze plannen vervolgens te laten toetsen door de gemeente.

Bel ons kantoor gerust voor een toelichting.


Deze beknopte presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.


THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 245.000 v.o.n.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
636m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Aan vaarroute, Landelijk gelegen

Locatie

[ { "address": "Buitendijk 36", "zipCode": "3292 LB", "city": "Strijensas", "lat": 51.7153895, "lng": 4.5819094, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vrieling Makelaars

Wilhelminastraat 27
3271 BX, Mijnsheerenland
0186 - 602 502
info@vrielingmakelaars.nl