Breestraat 13 13C
Westmaas

Omschrijving

Volledig te renoveren vrijstaand karakteristiek woon-/winkelpand van ruim 250 m2 in het centrum van het dorp eventueel ideaal te gebruiken als een combinatie van wonen en werken. Mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

---------- BIJZONDERHEDEN ----------

- Het object biedt, rekening houdend met de huidige bestemming, een breed scala aan gebruiksmogelijkheden van kantoor aan huis tot horeca.
- Royaal pand met een vloeroppervlak van ruim 250m2 verdeeld over 3 bouwlagen
- Oorspronkelijk bouwjaar rond 1900

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners verspreid over 5 gemeenten. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

---------- WESTMAAS ----------

Westmaas is een prettig overzichtelijk dorp, direct gelegen aan de prachtige Binnenmaas met haventje en strandje. Eigenlijk alles is wel op loopafstand, zoals een tenniscomplex, openbaar vervoer, goed geleide scholen, kinderdagverblijf en winkels voor de dagelijkse behoeften. Het dorp heeft nog een middenstand om trots op te zijn en waar service heel gewoon is. De plaatselijke slagerij geniet zelfs regionale bekendheid. Hier moet u op zaterdag in de rij aansluiten voor een fijn stukje vlees. De plaatselijke super brengt de boodschappen zo nodig graag bij u thuis.

---------- ENTHOUSIAST? ----------

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

---------- EIGEN NVM MAKELAAR ----------

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

---------- TOT SLOT ----------

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
250m²
Perceeloppervlakte
145m²
Inhoud
600m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Zijtuin

Locatie

[ { "address": "Breestraat 13", "zipCode": "3273 AC", "city": "Westmaas", "lat": 51.7881766, "lng": 4.4733821, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vrieling Makelaars

Wilhelminastraat 27
3271 BX, Mijnsheerenland
0186 - 602 502
info@vrielingmakelaars.nl