Munnikenweg 0 ong
Westmaas

Omschrijving

BINNENMAASBUITEN - Landgoed aan de Binnenmaas

"Een bijzondere locatie waar alles samenkomt. Op Landgoed Binnenmaas Buiten wordt wat onmogelijk leek, werkelijkheid".

EEN UPCOMING OMGEVING
Sinds 1 januari 2019 maakt Binnenmaas samen met de gemeenten Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Oud-Beijerland onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard. Dit groenrijke eiland is een locatie waar alles samenkomt en dat blijft niet onopgemerkt. De Hoeksche Waard is een upcoming omgeving en beschikt over alle elementen die je maar kan wensen. Een uniek stukje weelderige natuur met alle stadse voorzieningen binnen bereik.

Grasland, akkers, bomen, struiken, rietstroken, bloemen, kronkelige kreken en strakke dijken wisselen elkaar af. De Hoeksche Waard is gekenmerkt door de enorme ruimtelijkheid en het prachtige, rustgevende Hollandse landschap. En toch bent u binnen 30 autominuten in Rotterdam en met 45 autominuten in Antwerpen.

EEN EIGEN STUK NATUUR
Het duizelingwekkende perceel met een grootte van meer dan 100.000 m2, is in gebruik als landbouwgrond met als bestemming ‘landgoed’. Op de woonkavel van ca. 10.000 m2 is plaats voor maximaal drie woonkavels met totaal 2000 m2, waarvan 1000 m2 bebouwd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een eigen haven aan te leggen op een oppervlakte van ca. 26.000 m2 en creëert u een eigen stuk natuur van maar liefst 65.000 m2. Zo heeft u de kans oude en nieuwe natuur te combineren, zodat u het landgoed kunt rangschikken onder de Natuurschoon Wet, met de fiscale voordelen die daarbij horen. Op Landgoed Binnenmaas Buiten wordt wat onmogelijk leek, werkelijkheid.

DIT IS AL VOOR U GEREGELD:
• De bestemming is omgezet naar bestemming landgoed;
• er is een watervergunning verleend door het waterschap;
• met de gemeente is een samenwerkingsovereenkomst gesloten;
• er is een indicatief ontwerp en begroting gemaakt voor het bouwen en aanleggen van de haven en de natuur;
• er is (geheel vrijblijvend) een team samengesteld dat u desgewenst kan bijstaan bij het realiseren van uw droom. Bestaande uit Antea Group, Studio Piet Boon en RoosRos Architecten.

Het ontwerp van de drie woningen is afkomstig van topdesigner Piet Boon in samenwerking met RoosRos Architecten. Het ontwerp geeft u een goede impressie van de mogelijkheden op Landgoed Binnenmaas Buiten. Alles is aanwezig, maar niets staat vast.
Heeft u vragen over Landgoed Binnenmaas Buiten of wilt u uw ideeën met ons delen? We helpen u graag! Neem contact met ons op. Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? Dat kunnen wij ons voorstellen. Maak dan snel een afspraak voor een oriënterende afspraak voor dir unieke landgoed. Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek. DE MOOISTE LANDGOEDEREN KOOP JE BIJ OOMS VELDHOEN & ROMEIJN MAKELAARS.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Ooms Veldhoen & Romeijn behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.895.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
10,2ha

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Aan vaarroute, Landelijk gelegen

Locatie

[ { "address": "Munnikenweg 0", "zipCode": "3273", "city": "Westmaas", "lat": 51.7895496, "lng": 4.4887336, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN, Oud-Beijerland
0186 - 619 300
hoekschewaard@ooms.com